NPZN

ARMORS - Genesis

2016\10\01

így van ez, ha egy üzlet beindul. a stafétabotot az indie-pop-rock vonaton, ahol nincsen fék, most egy kaliforniai banda veszi át. a 3 tagot számláló armors, akiknek a neve sokat eddig nem mondott, de innen volt szép nyerni. és meg is nyertek maguknak. annak jóllehet nem néztem utána milyen út áll mögöttük, akár referenciákat kipróbálva, viszont a múlt havi zenéjük miatt a jövőben biztosan rajtuk tartom majd a szemem, a fülem, na értitek.

pontosan a genesis miatt. aminek tényleg elég pár másodperc és már érzed is azt, hogy ez a tiéd, neked találták ki. nagyon megnyerő, stílusában azért kicsi vegyes (szintik, r&b), a bastille ugrik be róla helyenként, de ez roppant jól áll neki. ahogy a hangulata sem utolsó. valahol a keserédesség, a melankólia árad belőle, miközben azért nem picsogja szét a dalt, vagy drámakirálynőzik. a falzetto meg csúcs a refrénben behozva.

tell me that it wasn't my fault, that I was enough for you 

és szerencsére már akusztikusan is meghallgatható, amire én is csak most bukkantam rá, mert kerestem valami linket a dalhoz. szupi szuper. a helyszín az erdővel, az előadás, tök jó így is, ezt az oldalát megkapni a genesisnek. akinek az eredeti kéne, itt találja. akinek meg ez is elég, megteszi, annak let's go, shh...

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása