NPZN

9 top-class női előadó, akikről lemaradtál az idén, amíg beyoncet hallgattad 2.rész

2016\12\28

img_20161224_183702-02.jpeg

6. Stalking Gia (Second Nature, Young Diana)

Júliusunk története. Ergó akkor kezdődött minden. Akkor is találtunk rá, a zenepályán egy ideje már szerencsepróbálkozó Stalking Giara. Na meg erre a dalra, az ő dalára, amitől aztán hangosak voltak azok a nyári nappalok, az esték meg még a szomszéd háza is. Persze azóta sem eresztett el minket. Meg igazán mi se őt. Bár nehéz is lett volna. Az egész olyan calm, poolside pop, meg szőnyegen elterülés. És akkor háromra együtt: We'll keep on, keep on, keeping on (...)

 ---

5. RALPH (Something More, Busy Man)

Valahol igaza lehet Ralphnak, aki arról énekel itt, hogy az ember soha se de nem elégszik meg azzal, ami van, van neki éppen ott és akkor. Hanem vagyunk olyanok, mohók, hogy többet és többet, esetleg jobbat akarunk állandóan annál, a pillanatnyi állapotnál. És valahonnan nagyon ismerős is ez, hiszen ugyanez pepitában a helyzet a dalával, meg velünk. Mindig többet és többet akarjuk hallgatni, vissza meg vissza. Bár jobbat viszont azért nem kérnénk. Tökéletesen kitalált muzsika ez így is, csettintgetős, fun, hahaha (...)

 ---

4. Ana Zimmer (Underwater, Young and Brave)

A legjobbak között a legkedvencebb. Ha csinálnánk is egy külön listát a nagy csókosokról, akkor ennek ott egyszerűen nem lenne ellenfele. Nagyon meg is kajáltuk ezt az egész francia énekesnő vagyok, és amúgy tudunk ilyen zenét is, mint amilyen ez itt. A bibi csak az, hogy évente egy fut be az énekesnő, Ana Zimmer konyhájából, pedig ilyen ritka finom popzenéből több is elférne a piacon. De ne legyünk telhetetlenek. Van még ott, kell lennie, ahonnan ez is jött, vagy a tavalyi Young and Brave (...)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása