NPZN

The xx - On Hold

2016\11\28

dalok, amiktől csak még jobban várjuk a következő évet. gyere is 2017. már csak az idei miatt is, amiből bőven elég volt ennyi, meg hát ott van az nem elhanyagolható szempont, hogy alig kezdődik el, és máris az ölünkbe pottyan az új the xx album. nyilván nem váratlanul, tudjuk is mire várunk, a harmadik korongra tőlük, igazi indiepop slágerekkel, de azért az i see you felvezetője, trailere dalban így is fejbe kólintott.

az on hold ugyanis olyan mintha csak tegnap lett volna öt éve. nem is felejtett el szakmázni a londoni trió, egy cseppet se, ezért is szeretjük őket nagyon. hangmintázás (hall&oates), lebilincselő hangulat, meg azok a tökéletes vokálok. és akkor hol lehet jelentkezni időgép tesztelésre, ott vagyunk már?

január 13 az időpont. írjuk is fel, mert így év még nem kezdett, ahogy a következő fog. az elvárások nyilván magasba röpködnek, meg elfogultságból is akad csomó, de erről most csak is az on hold tehet. ami bepókhálózza az agyunkat, elszédít, meg költözteti a gondolatainkat egy másik helyre, mintha nem is lennének. minimalista chill attitűd, sőt már klip is készült mellé. on hold. xx.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása