NPZN

RKCB - Enough

2016\11\21

dalok, amiktől már látod a fényt az alagút végén. csak hallgatod, és olyan, amivel egyre közelebb is jön az hozzád, vagy éppen fordítva te hozzá. bár a lényegen ez mit sem változtat, egy ajtó végre kinyílik, miután száz másik becsukódott mögötted. valami történik, már előre mész, és nem hátra. míg a futás és menekülés helyett inkább megállsz, mérlegelsz. sokkal is több ez, mint egy nyugtató, egy hangulati tűzoltás. az élet bábeli zűrzavarában nyújt kezet, és menekít ki onnan, alig négy percben összesen. de neki ennyi is elég.

bőven elég. tegyük is hát össze a frusztrációkat, a félelmeteket, a pofonokat, és lépjünk arra az útra az la-i fiúkkal, akik eskü segítenek túljutni, felülemelkedni ezeken meg a baj-gondokon vagy csak felejteni, ha arról van szó éppen. kicsit hangulatfüggően, és életnemittasan, de amikor kell, akkor ott vannak, kéznél, veled. nagyon is éli az éjszakákat, a nehéz szitukat, kikecmeregni belőlük a lehető legjobb megoldás most az enough. annak hallgatása szőnyegre kifeküdve, becsukott szemmel, hogy legközelebb felállva onnan, már minden kicsit könnyebb legyen.  

a minden rendben lesz pedig ma már túl van értékelve, de az enough képes a kellemességével, melegségével, nyugtató dallamával, szaggatott ütemeivel ezt üzenni, a világosság felé terelni, a komfortzónából kikergetni. hatása és ereje megkérdőjelezhetetlen, mintha csak a stáblistát néznéd, ahogy az lepereg előtted egy egészen drámai film utolsó képkockái után. elfogyasztása nem is az az egyszerű házi feladat, meg kell, hogy találjon, el kell kapjon abban a pillanatban. de ha megteszi, akkor nincs visszaút. nekünk nagyon is a méretünk ez a dreamy, r&b, future soul pop, nem is lesz elég ebből soha.

Szólj hozzá!
Címkék: pop usa r&b us la alt rkcb
süti beállítások módosítása