NPZN

K.I.D - Taker

2016\12\22

dalok, amik aztán tényleg meghozták a karácsonyi hangulatunkat. persze nem úgy, hiszen az ilyenekben semmi de semmi ünnepi nincs. sőt. de basszus, ennél jobb ajándékot aligha kaphattunk volna most, a zenei oldalról. az megint más kérdés, hogy már egy ideje, úgy a hónap elején meg lett osztva a világgal az új dal, de a listázási szezonban valahogy eddig kimaradt. pedig, ha van együttes, akik miatt teljesen lányos zavarunkba jövünk még most is, akkor ez az torontoi duó.

akik nem tudnak hibázni, nagyon úgy fest, mert az új szerzeménybe is belepirultunk rendesen. a tagok, név szerint Kara és Bobby megint kitettek magukért, ahogy már tavaly többször is, idén pedig az év közben megjelent Errors című dalukkal. az is baromi jól sikerült, de a Taker se adta alább. ami egy kicsit visszahozza azokat az időket, amikor még tavaly felfedeztük magunknak őket, és az I wish I was you cigarette volt az éjszakai himnuszunk. a Taker valahol pont a két dal között fekszik stílusban. már, ami a K.I.D-et illeti, és amilyen dalokat hallhattunk tőlük eddig. nem olyan popféle, de nem is feltétlenül csapja szét a házat. csak félig.

garázsnak garázsos, szerencsére, ezt is nyomják, tolják tovább, nem hagyják otthon azt, amiben a legjobbak, csak azért, mert egy picit több figyelem, kamera, fényképezőgép irányul rájuk. a low budget lo-fi érzés itt is beköszön, nagyon 'rad', eeeeeeeeeeeverything állat minden, ami ők. és tudjátok mit, továbbra  is az a legszebb az egészben, hogy annyira nem a mi játszóterünk, de őket bármikor, bármennyiszer. mikor is megyünk már K.I.D koncertre? 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása