NPZN

Nikki Yanofsky - Miss You When I'm Drunk

2016\10\04

olyan reggeltzene. ami kicsit sem akar még felébreszteni, de azért visszaaludni se tudsz, szeretnél tőle. tipikus napkezdési, valami elé, ahogy szürcsölöd a kávét, még kicsit sem kimászva ágyból, emésztve az esti álmokat, meg matekozva azokat a dolgokat, amik rád várnak még. 

egy/a kanadai énekesnő teszi meg nekünk most ezt a szívességet. akinek utánajárva kiderült, hogy nem tegnapelőtt kezdte ezt a szakmázást, van mögötte komoly múlt, a mi szerencsétlenségünk, vagy szerencsénk, ki honnan nézi, hogy csak most találtunk rá. de talán két-három éve még nem is lettünk volna ennyire el és befogadóak a zenéjét illetően.

mert ha akkor valaki azt mondja nekem, hogy te szereted ezt a jazzpop irányvonalat, bejön neked, alig ha hittem volna el neki. most meg egyszerűen odáig vagyok érte. sőt a 2 hónappal ezelőtti young love c. is zenéjéért is, ami ugyancsak ott fog helyet kapni a hónap megjelenő ep-n. igazából át is futott az agyamon, hogy lehet majd ott leszek, amikor megjelenik. nem az első sorban, de ott.

és tényleg nem az ital beszél belőlem, ha csak a kávé nem okoz fura dolgokat, de ez most nagyon mesés, varázslatos, igéző lett. be is ülnék oda, ahol ez szól. de azért a fülesből is működik. 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása