NPZN

Little Giants - We Start Fires

2016\12\19

dalok, amikről azért nem feledkezünk meg így két lista készítés között. amúgy is elég vékonyan szállnak az év végéhez közeledve a jó hangtartalmak, szóval kábé mindenre ugrunk, amiben egy kicsit is látunk fantáziát. más szóval megmarad, megragad, adja magát, hagyja magát, és az se zavarja különösen, ha valahonnan már karácsonyi zenék szűrödnek be, míg máshonnan meg az év legjobb zenéi szólnak. A brit trió dala szerencsére ilyen, meg olyan, amiért korábban már megszerettük őket nagyon.

hiszen több mint egy éve már annak, hogy a little giants kiadta a lately (love love love) című dalt, majd azóta se semmi. semmi se történt velük. egészen ez idáig, mert a fiúk most visszatértek. lesz tehát mire fát felöltöztetni, listákat gyártani, vagy csak élvezni az ünnepi hangulatot, ha már unjuk a végtelenített xmas playlisteket. a we start fires pont olyan is, amilyennek mondja magát, természetes, mint a klipje, és ne is lepődjünk meg, ha túl sokat dúdoljuk majd egy idő után akaratlanul. megvan a bája, kedvessége, a szomszédiassága, amitől képtelenség nem megbarátkozni vele.

és tudjátok mit, ezzel itt meg is találtuk a saját karácsonyi himnuszunkat. nekünk nem is kell már keresni többet. jöjjön, aminek jönnie kell. ez a gitárvezérelt trópusi houseféleség majd vezet, inspirál, és ad, még ha nem is számítasz rá. we start...

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása