NPZN

Terror Jr - Sugar

2016\08\29

ez még amolyan áprilist zenéjéről. de igazából felesleges is beskatulyázni, mert a sugar nem az a dal, amit be kell, vagy akár csak be lehet. ő valahol az évzenék között a legévzenébbek között vitézkedik idén. már hónapok óta állati kedvenc. igazi felsőkategóriás, menő krém, és elit tagja.

 a Terror Jr pedig az egyik legígéretesebb debüt banda címét is el nyerheti, ha így folytatja. akikről egyébként annyit tudunk, hogy semmit. najó vannak vagy hárman, de a női énekes személye pl. inkább rejtély (a két férfi nem titok). mondanak ezt-azt róla, ám senki se tud biztosat. egyszer Kiiara lehet a befutó másszor meg Kylie Jenner. miközben szerintük egy nő a terror jr egy személyben és Lisanak hívják. ki érti ezt, na.

bár ez legyen legkevesebb, amíg ilyen csodás, nem éppen világmegváltó, de annál cukrosabb, édesebb, rágógumisabb dalokat csinálnak. megunhatatlan.

u.i.: amúgy a banda háromnegyede nem érti minek lett felfújva és miért kérdezi tőlük mindenki, hogy ki az a harmadik tag, ki énekel, ki van ott pink hajjal. mikor ők csak azt akarják, hogy a zene, a zenéjük legyen az első, ami eszünkbe jut, ha valaki elsüti a banda nevét. és hát annyira nem is csinálják rosszul, mert engem speciel hidegen hagy ki van a mikrofon mögött, amíg ilyen dalok születnek, és ezeket hallgathatjuk. poporgazmus.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása