NPZN

Bishop Briggs - Be Your Love

2016\09\25

képzeletben már sok előadót, dalt helyeztem el az éppen aktuális fifa soundtrackekre. itt, az oldalon is volt nem egy, kettő, akikről írtam, hogy szívesen hallgatnám vissza, játék előtt vagy után. ez vagy bejön, vagy nem, inkább nem, de mikor aztán visszaköszönnek az olyan jó. legutóbb például a még két évvel ezelőttire csodálkoztam rá, mikor egyszer csak felcsendült az olympic ayres srácoktól a magic.

a mostaniban szemezgetve, a playlistet átrágva alig-alig akad olyan, aki tényleg ismerős lenne annyira, hogy tapsolnék neki, örömömben. Bishop Briggset is csak azért emelem ki a sok közül, mert még az év elején a Riverrel okozott dallamtapadásos órákat, amiket azóta se felejtek el neki. és közbe a 24 éves LA énekesnő nem állt meg, folytatta a sajátos, bivalyerős zenék készítését, aminek az egyik legújabb végeredménye lett a Be Your Love.

ami tökéletes River folytatás, 2.0. aki azért szerette, ezért is fogja, nagyon. valamiért nekem a netflix egyik idei hatalmas sorozata a The Get Down jutott eszembe róla. nem átfedésként, vagy bármi rosszból kifolyólag. egyszerűen csak beugrott. amúgy meg az újkori,modern alt-pop legfényesebb csillaga, és az x faktort se kell keresni benne. tipikus példája annak, aki kicsiből emelkedik fel. és még sokra, többre is viheti. fingers crossed.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása