NPZN

pronoun - a million other things

2016\09\26

*fújtat* *mosolyog* *fejét csóválja* ezért érdemes, meg szuper amúgy semmibe és semmiért nem kerülő önvállalkozásba kezdeni, azaz zeneblogot nyitni, vagy éppen üzemeltetni. pedig aztán millió más dolgot szakmázhatnék helyette, írhatnék bármiről, meg na itthon amúgy is a lakossági pop a menő. 

de nem. még szerencse. mert ilyenkor, ezt hallgatva fog el az érzés, hogy basszus ezezez, ebből lesz valami majd később. és megismerik, szeretni fogják, tök celeb lesz, majd ha betör. márpedig látni benne az esélyt, hogy messze juthat. egyszerűsége, dallamossága a garancia rá, de azért a színfalak mögött egy kis nyolcvanas évekbeli nosztalgia is befigyel.

Alyse Vellturo a szerző-énekes pedig mintha csak a szomszédból lépett volna elő. aki egy szűk lakás sarkában halkan, elég suttogosan gondolkodik arról, hogy mi lesz azzal a bizonyos kapcsolattal. kapcsolat-e az egyáltalán? vagy az már a vég? erről is szól a million other things. meg arról, hogy 2016 egyik legpompásabb belépőjét így kell hatásosan, spontán, meg csodásan megcsinálni. fantasztikus. gyerekek, fantasztikus.

nem is lehet levakarni a vigyort az arcunkról. annyira. ezt mindenkinek, de mindenkinek hallania kell.

Is this how it ends?Is this how it starts?

When you love somebody while they’re falling apart, love somebody while they’re falling apart.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása