NPZN

Kiiara - Feels

2016\11\03

dalok, amik egy éve jöttek, láttak. és azóta be is futottak, az előadójukkal egyetemben. kvázi mi már akkor ott voltunk, meg valahol sejtettük, hogy ez fülekre fog találni előbb, mint utóbb. így is lett, így legyen lottóötösöm.

bár a tavalyi zeneélvonalat erősítő kiiara annyira izgalmas jelenség volt, hogy csak az nem vette észre benne a potenciált, aki befogta a fülét, vagy hallani sem akart róla. szerencsére ilyesmiből kevés volt, és most már, a klip megjelenésekor, a dal megjelenésétől számított egy évben, elég sokaknak leesett a tantusz, kezdtek megbarátkozni a gondolattal, hogy ez a 20 éves lány valamit nagyon tud.

példának okáért itt a feels. ahol, amiben egyszerűen nincs megállás, nincs idő levegőt venni. áradó, mindblowing, elpusztít, ahogy az a klipben is történik az énekesnővel a sétája közben. érzelmek, barátok, helyek mind megszűnnek létezni. de nagyon reméljük, hogy ő vele ez nem fog megtörténni. mert velünk marad még, és továbbra is kicsit színezi úgy a zenei palettát arany hangjával, nem hétköznapi alt popjával, ahogy az nem terem minden bokorban. jelige: heaven & chills. 

Szólj hozzá!
Címkék: us elektropop kiiara
süti beállítások módosítása