NPZN

Elohim - Hallucinating

2016\11\30

dalok, amikhez a klip vezetett el. nem pedig fordítva. van is ez így, szokott, és igazából semmi rossz nincs benne. lehet persze, azt mondják, a videóklip készítés már nem menő, sokat nem oszt, nem is szoroz. viszont, amikor például a hallucinating képsorait nézzük, akkor azért valahogy nem bánjuk, hogy elkészült, elkészülhetett egyáltalán.

mi mindenképpen azon is az oldalon állunk, ahhoz a táborhoz tartozunk, akik tökre élvezik, ha egy jó dalhoz még jobb klip párosul. sőt, ha a látottakbók indulunk ki, meg a fent leírtakból, akkor enélkül lehet talán meg se találtuk volna soha a legújabb elohim muzsikát. pedig aztán egy régi ismerősről van szó, akitől olyan szenzációs indiepop slágereket köszönhetünk eddig, mint pl. a Xanax, a Pigments, a Sensations, a Bridge and the Wall, ja és a She talks too much, hogyan is felejthetnénk ki a sorból. 

akik pedig esetleg ki vagy lemaradtak volna, nem árt tudni, hogy a tigris maszkos előadó művész zenéi igazi csemegék a kortárs zenevilágban, akár a régebbiekről, akár a legújabbról is van szó éppen. a hallucinating is egy egyedi alt. vállalkozás, és elohim feeling a javából. de azért azt is jól mutatja, hogy rengeteg lehetőség van ott még, amik jönnek, elő is kerülnek dalról-dalra. nincs is nagyon két ugyanolyan. megy a színezgetés konstans, a hallucinating többek között a mariachi bandával és zenei epizóddal kavarja fel a megszokott elektropop állóvizet. 

a klip pedig? ahogy azt már az első bekezdésben is elkotyogtuk, hiperszuper. amihez úgy néz ki, hogy a Wes Anderson és Sofia Coppola művek szolgáltak alapjául. talán a rendező megan park elég sokat nézhette is őket, ha éppen tőle jött az ötlet. de az biztos, hogy a terrakotta színű hálószobák és virágos tapéták között álmodozó kislány lopja el a showt benne. bár így is akarhatták, sikerült is nekik. irtó aranyos, a mariachi bandára való danszolása, a medencézés is mosolyra húzta el a szánk szélét, de már az elején az ezüst tálcán érkező bögre tejbe kortyolástól is teljesen elcsábultunk. na de a többit már nem áruljuk el. nézegessük, nagyon jópofa. 

jelige: egy kislánnyal mindent el lehet adni. 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása