NPZN

novembert, zenéjéről

2016\11\30

3kg10v4biky-martin-ezequiel-sanchez.jpg

nincs mese, nyakunkon az év vége. már gondolatban el is kezdtünk listákat gyártani, de azért gyorsan elhessegettük, hogy hékás, van még és lesz is másnak keresnivalója. szóval várjuk ki a végét. spoiler: egyelőre azonban nem panaszkodhatunk. 

de az év az csak megy, tovább, előre, az idő meg repül, bár ilyen az, ha zenékkel vagy, és azokat hallgatod. meg várod, majd örülsz nekik, esetleg csalódsz bennük. szerencsére ez utóbbiból kevés volt, még úgy is, hogy elég sok dalt toltunk magunkba, lásd rossz időkben is van valami jó. de persze nem mindent, az képtelenség is.

a következő playlist novembernek szól. meg tőle, abból, amit hallottunk ebben a harminc napban. össze is jöttek hát egy felületre a nagy csókósok, visszatérők, debütálók, akiket nagyon csíptünk ez idő alatt. de nagyon. esetleg még írtunk is róluk. jöjjenek is a főszereplők, akiket úgy válogattunk ki szubjektíven, elsősorban alternatív körökből, de mint tudjuk a név nem minden, a mennyiség nem minőség, és egy hallgatás nem hallgatás.

viszlát tizenegyedik, jó is voltál, de másfél órára még azért a miénk leszel. emlékezzünk, felejtsünk, iszkoljunk hát.

 

Szólj hozzá!
Címkék: lista havizene
süti beállítások módosítása