NPZN

Sick Individuals Ft. Stevie Appleton - People I Love

2016\12\04

dalok, amiktől akaratlanul, de megjön az ünnepi hangulatunk. végülis nincs ehhez túl kora vagy baromira késő, inkább csak nem hittük volna, hogy ezt majd pont ettől feltörekvő holland párostól kapjuk meg, és nekik köszönhetjük. úgy tőlük igen, akiknek amúgy, nem mellesleg az edm a játszóterük, onnan is lehet ismerni őket, ha valakinek megvoltak már. igazából mi eléggé kimaradtunk belőlük, ami nem is a stílusnak szól, vagy az ellen, de be kell ismerni, hogy a mostani irány az jobban az esetünk. 

mert lehet eddig csak és kizárólag úgy aposztrofáltuk a bandát, mint a kortárs, modern progresszív house és elektronika zene ifjú nagyköveteit, ami továbbra is helytálló és fogjuk is még őket így hallani, de azért most már nem csupán ennyiben merülnek ki. van más része vagy szelete a zenei palettának, amibe belekóstoltak, kipróbálták magukat benne, és mindent összevetve nem is jöttek ki belőle rosszul. avagy így kell fejest ugrani mélyből a dallamosabb house vizekbe. 

a szegények swedish house mafiaja persze azért nem ment messze a parttól, a people i love is magában hordozza a house, és elektronika jegyeit, csak a himnuszosság itt epikus énekekbe, fenséges kórusokba, és ilyen dreampop szerű hangulatba karcsúsodik és csúcsosodik ki. ehhez nyilván kellett Stevie Appleton, az ő kollabja, de a kémiát nem kell megmagyarázni. a dal egyszerre időtálló, felemelő és különleges zenei csemege, ami tényleg reflektorfénybe vagy ahhoz közel hozza most el az ünnepeket a számunkra. szóval hány is nap van hátra, ott vagyunk már? 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása