NPZN

PSSY PWR - COCAINE GIRLS

2016\09\29

oké, a szeptembernek még közel sem főtt le. mert a zene az már csak zene, olyanokkal, mint ez, amit senki nem láthatott előre jönni. és ahogy napokkal ezelőtt a pronoun belépőjétől volt hangos a világháló, úgy jött-látott és győzött a ppsy pwr is az első dalával. szóval mondhatni eléggé irtó jóság mostanában to update lenni ilyen téren. 

még akkor is, ha a mostani debütről elég keveset tudunk, vagy még annyit se. de a cocaine girlst ez cseppet sem zavarja, meg engem se, ha hallgatom. mert nyilván hallgatom, nincs kérdés. húsztizenhat, igazi k.i.d-pótló, már annyira nem is hiányoznak.

viszont a cocaine girls harcossága már nagyon hiányzott. a kontrasztot is nagyon élem benne és vele. mert végre egy olyan projekt, ami egyszerre tökös, nyers hús és rágógumi keveréke. de ritka fincsi tud lenni. az is. meg so smart, ahogy meg van csinálva. tökéletes.

addig meg, amíg ki nem derül valami egészen biztos róluk, hát addig csak annyit tudunk tenni, hogy újra és újra meghallgatjuk. habár mást el se tudnék képzelni. 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása