NPZN

off bloom - Love To Hate It

2016\10\25

dalok, amik le sem tagadhatnák a származásukat. azt, hogy honnan jöttek, hol készültek, vagy éppen kiktől. a mostani love to hate it-nek se kell több maximum egy percnél és máris mindenki kívülről fújja, hogy ez csak meg kizárólag észak terméke lehet. és jóllehet az előadók ismeretében, mivel írtunk róluk korábban, már könnyű házi feladat erre válaszolni, viszont anélkül is elég jól behatárolható, elég csak MØ dalaira gondolni és nincs több kérdés.

nincs hát. az off bloom dánia legújabb alt elekropop zenemutatványa, aminek már először sem tudtunk nemet mondani az Orchidet hallva, és most másodjára sem vagyunk képesek neki(k) ellenállni. mitöbb, ha ez nem lenne elég, akkor van már ep is, nagyon friss, ami a korong címadó dalához készített klipre is pont úgy igaz. maga a dal kellően felmondja a leckét ennek az angliai időjárásnak, és elhiszed, hogy rádiókra, fesztiválokra találták ki. soha, egy másodpercre se nyugvó, folyamatosan vibráló, zsigeri, ultra karcos és éles, ami kábé követi is a már említett/posztolt daltesót, de annál még keményebb vágású.

mint a klip. aminek eredménye a koppenhágai élet, életük pár képkockába összesűrítve. mert valahol ez is volt a cél, az elmondásuk szerint, hogy olyan valóságos, közeli és chill legyen, amennyire csak lehet. ezért fogták magukat, meg a kamerát és lógtak egyet ott, ahol élnek. kicsit spontán, energiáktól szétvetve, haverokkal, olyan lofi videót, mintha összefabrikálták volna az otthoni gépen. de jó is ez így. jöhet az ep, ma se alszunk sokat. 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása