NPZN

Joseph - SOS

2016\11\11

dalok, testvérektől, akik bandáznak. nevezetesen Allison, Meegan és Natalie Closner gondolta azt, hogy az lesz mindenkinek a legjobb, ha a zenélés családban marad. aztán együtt is indulnak el, egymás kezét fogva, segítve, és persze dalolva. így is lett a joseph. mi pedig ezt nagyon szeretjük. mert bár az is tökre izgalmas, ahogy ismeretlenek, vagy más stílusban utazók találnak egymásra és döntenek az egyesülés mellett, de a fam feeling az mást tészta, semmivel sem összetéveszthető.

abban bizony el vannak ásva alapjáraton a bandák szempontjából olyan lényeges, a napi rutinhoz tartozó elemek, mint a harmónia, a teamszellem, vagy a kémia. amik más esetben lehet nem jönnek könnyen, alakulnak ki egycsapásra. viszont az portlandi testvértriónak ezzel nem kell számolnia különösebben. csak a zenélésre koncentrálhatnak, arra, ami előttük van. nem pedig egymásra, a másika, mert úgy is jó ismerősök. 

mindazonáltal hiánypótlók. hol is van már a Haim például? akik ugyancsak hárman, nővérek szakmáztak a zeneiparban nagy sikerrel, de egy ideje már sajnos keveset lehet hallani róluk. így aztán kettő pont nullának, addig, amíg ők vagy más nem jönne, teljesen megelégszünk a joseph-hel (mondjuk ők se tegnapelőtt kezdték). meg az egyik nem is olyan új, de annál dancepop ízűbb, rágógumisabb úúúúú slágerükkel, ami egyúttal a legjobb dolog is most a hétvége mellett. ez az SOS. 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása