NPZN

HUNTAR - Anyway

2016\11\12

dalok, amikhez nem a fifa 17 vezetett el, de akár vezethetett volna az is. miután ott csücsül a soundtracken, és minden bizonnyal befigyel két meccs között, vagy az átigazolások alatt. ami azért meg kell hagyni, nem rossz hype, mármint szereplés gyanánt. így nem is egy-kettő ember írhatta ki magából, ha még nem tette, hogy 'fifa brought me here'. viszont ennél is nagyobb dolog, hogy megismerhették a zenészt, a dalait, olyanok, akik eddig nem, és vitték hírét, megosztották, pedig ez az előadói sztori se tegnap kezdődött el. 

persze, ha valaki egy éve azt mondja, mikor már biztosak voltunk benne, hogy a sk1n 2015 egyik legjobb dala, akkor talán mégis hitetlenkedtünk volna egy csöppet, hogy ez megtörténhet vele, de mégis most csak nagyon örülni lehet az énekesnek, mert annyira megérdemli. számtalan kiváló alkotás után tehát megérkezett. a kis hal nagy lett, irány a következő generáció, a nagy dobás, amit Huntarnak neveznek. és valahol irigykedek is azokra, akik csak most kezdik felfedezni maguknak, tök jó utazás lesz a számukra, hogy honnan hova jutott, meg egyáltalán milyen slágergyanús dalokat szerzett a dél-londoni aranyifjú.

majd elérkezvén az idei évre, amikor az olyan dalok, mint a blindspot, és a 4am mellett, után megszületett ez az anyway. ami úgy csodálatos, ahogy van. könnyű szeretni, még könnyebb belehabarodni. a tehetség az valahol itt is kezdődik el. csodálatos, fényes, és lélegzetelállító, egy szebb világban már a rádiókból folyna ki. de jobb később, mint soha alapon talán mindenki megtalálja magának most már, ezt különös r&b dream/elektropopot, - de nem csak ezt kizárólag Lewis Moklertől.

amit rendhagyóan nem egy videóval, hanem kettővel közlünk. a ráadás a folytatás mögött a szám akusztikus előadását rejti. és jól teszitek, ha annak is mentek utána, mert a kiváló dal ismérve, hogy élőben is teszi a dolgát, megmutatja miért olyan kiváló. és az anyway ilyen. eskü.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása