NPZN

courtship. - Love For Everyone

2016\11\16

dalok, amik mindenkinek szólnak. olyanok, amiből tényleg senki nem marad(hat) ki. szól az neked, nekem, nekünk nagyon egyszerű dolgokról. de nem úgy vizet prédikálva, coelho stílusban vagy túlcifrázva, hanem, hogy let go, love for everyone, célirányosan, bármi kecmec nélkül, mint azt a courtship legújabb dalában kapjuk meg. és hát basszus az van, hogy el is kaptuk a labdát, meg el is hisszük, adjuk tovább, mert ki tudna ebben kételkedni, ha csak meghallgatja egyszer is.

amúgy az la székhelyű duó elmondása szerint csak egy képzeletbeli buliról írtak itt, ahol az ott jelenlévők egytől-egyig szupiszuperül érzik magukat, szeretik is egymást, és ahol azok lehetnek, akik akarnak, nem mások. na egy ilyenen mi is részt vennénk. habár a love for everyone, annak hallgatása is bőven megteszi. annyira átjön, ránk ragad a mantrája. levakarhatatlan jókedv támad meg tőle, egy boldogság himnusz az egész, hirtelen nem is tudok hasonlót, ennél jobbat mondani az utóbbi időből.

Eli Hirsch (dreamers) and Micah Gordon (tobias jesso jr) kettősének visszatérése tehát visszatérés a javából. ez szép is volt. kalapunkat emeljük. már csak azért is, mert a stop for nothing még pár hónapja akkorát szólt, hogy azt hittük nem lehet így, azon a színvonalon tovább menni, és folytatni. de nekik sikerült. ez a dal is van olyan addiktív, disco színezetű, könyörtelen fülorgazmus, amiért áldjuk a sorsot, hogy valamikor találkoztak, és összefújta a szél ezeket a srácokat. bearanyozza a napodat, erőt ad, kedvet, hogy legyen, legyen is courtship. a reggeli kávék helyettesítője. 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása