NPZN

POOLCLVB - You Give Me Love

2016\11\29

dalok, amikből jöhetne minden hétre, de akár minden napra is egy. rutinszerűen, nem modorosan, csak ahogy adja, jól érzi magát, és aztán te is tőle. a poolclvb legújabb szerzeményére pont ilyen, meg olyan, hogy rád tukmálja az életet, mikor már éppen addig-addig-addig lenne eleged az egészből. gombákat ad, amit felszedhetsz, cheateket a hétköznapokhoz, azok túléléséhez folytatott harcban. meg baromira felpumpál, mielőtt még teljesen leeresztenél.

több is egy energiaitalnál vagy szeletnél. a kávéról nem is beszélve. hatalmas találat, komolyan ezek után, ki emlékszik arra már mi volt három perccel és negyven másodperccel ezelőtt. csupa pozitív energia árad belőle, rád, ránk, csak imádni lehet. igazi hangulatmegmentő, annak ellenére is, hogy a végeredmény, ami a sydney producer, Poolclvb konyhájában lett kifőzve, klasszikus és egyszerű kivitelű, elrendezésű daldarab.

ez a  you give me love. hamisítatlan örökzöld house vokál teljesítménnyel, nosztalgikus (azok a 90-es évek) érzésekkel kollaborálva. az ausztrált i nyarat elhozva neked, egyúttal az itt regnáló november végit lemondatva. legyen is tánc, bár azt se kell mondani neki nagyon. adja azt is, ahogy a szerelmet, az energiát, az életet. miközben nem kér cserébe, helyette semmit. szumma, garantált dallamtapadás időmilliomosoknak, és csak ügyesen a lejátszó gombbal: egy hallgatás az itt nem hallgatás. mi szóltunk.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása