NPZN

Bien - The Best Part

2016\12\10

14051620_992704440827286_3724298592692298714_n.jpg

dalok, amik még nem a vég. de ha hallgatjuk őket akkor mégis jó visszagondolni, emlékezni velük együtt. mozizni azokon a pillanatokon, eseményeken, amik tényleg a legjobb részei voltak valaminek. egy évnek. egy kapcsolatnak, egy történetnek. persze az igazság az, hogy inkább szól valakiről, de az annyira blah, szóval mi fogtuk és egy teljesen új, más oldaláról közelítettük meg a the best part c. dalt. onnan, amikor a nehéz napok, rosszabb állomások mellett azt adja meg, és hozza el, amiért tényleg már megérte. közben pedig ráadásként még nyugalmat is sugároz.

igazi hétvégi kikapcsolódás. ami nem rejti el, vagy söpri le az asztalról a bennünk cikázó gondolatokat, de hátrébb állítja, csak a kellemesre, a jóra fókuszálva. ez a the best part, a nashville-i bien új dala, amivel kimaxoljuk a tegnapok, múlt hetek utolsó vacsoráit, eszünkbe se jutva, azokat simán félretolva, és mit sem törődve velük. teszi ezt babapopsi puhán, pehely könnyen, álmodózósan, szintisen, nem csak poppereknek és indie megszállottaknak. mert ez az a fajta, ami bárkinél betalálhat, pláne ha szeretné, hogy valami, esetünkben a zene adjon megnyugvást neki, és szabadítsa fel a hétköznapok béklyóiból.

egyébként a duó hozzánk csak most érkezett meg, lettek teljesen új név a házban. meg új hang is. miközben már vagy fél éve, hogy el kezdték a szakmázást. de jobb később, mint soha. és szerencsére van is még, ahonnan ez a dal jött. lásd bien ep, amit itt meg is hallgathattok. 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása